اولین مرکز تخصصی غربالگری اتیسم شهر تهران در مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا www.AutismFariha.ir

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود؟

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

آرد سوخاری معمولا از نان های حجیم تهیه می شود، این نان ها به نحوی حرارت می بینند که رطوبت آنها گرفته می شود و به صورت خشک درمی آیند.

در واقع، آرد سوخاری و نان سوخاری ۲ محصول از یک خانواده هستند، این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می دهد و خشک، قهوه ای و برشته می شود، اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می آید. آردهای سوخاری ای که در حال حاضر در بازار وجود دارند، به این شکل تولید می شوند.

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پانکو ؛ پودر نان سوخاری ترد و برشته بازاری و خانگی Panko

در واقع، نان های تستی که برای فروش به بازار می رود، در صورتی که به فروش نرسند، اگرچه دچار فساد نشده  و به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نداشته باشد، دوباره به کارخانه بازمی گردند و مجددا در فر می روند تا به صورت خشک شده درآید. این اتفاق در مورد نان هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته بندی و روانه بازار می کنند.

برای تهیه آرد سوخاری، نان ۲ بار تحت فرآیند پخت قرار می گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان پذیر نیست. حتی در مواردی که بازار مصرف آرد سوخاری زیاد است، برخی نان ها برای تبدیل به آرد سوخاری، پخته می شوند.

آرد سوخاری فقط با پخت مجدد نان به دست می آید، پخت نان در مرحله اول یک پخت عادی است ولی در مرحله دوم پخت هم طولانی تر است و هم حرارت ملایم تر است. درواقع مرحله دوم پخت برای از دست رفتن باقیمانده آب و خشک شدن کامل نان به انجام می رسد. تغییر رنگی هم که در آن مشاهده می شود به دلیل واکنش میلارد و نیز کاراملیزه شدن است و هر چه مدت زمان پخت دوم در این نان ها بیشتر باشد، رنگ آرد تیره تر خواهد بود.

سوال: یکی از مشکلات در فرآیند تولید نان ، تولید ماده سرطان زای آکریلامید در روند حرارت دهی است. این حرارت مجدد میزان آکریلامید آرد سوخاری را بیشتر نمی کند؟ جواب:  بله،؛ اصولا آکریلامید در اثر حرارت دیدن موادغذایی به خصوص در چیپس، نان و گوشت به وجود می آید، بنابراین حرارت دیدن مجدد نان برای تولید آرد سوخاری، این محصول را دارای میزان بیشتری آکریلامید می کند. ضمن اینکه بعد از این ۲ مرحله پخت آرد سوخاری در کارخانه، این محصول یک بار دیگر نیز در منازل همراه با موادغذایی سرخ کردنی حرارت می بیند و این عمل نیز باعث افزایش بیشتر آکریلامید در آن می شود.

سوال: پس استفاده از آرد سوخاری در تهیه غذا را رد می کنید؟ جواب:  با توجه به اینکه در مورد میزان وجود آکریلامید در آرد سوخاری تحقیقات جامعی صورت نگرفته و مقدار آن به درستی مشخص نیست، اظهارنظر در این مورد کار چندان درستی نیست. اما به دلیل اینکه از آرد سوخاری بیشتر در تهیه غذاهای سرخ کردنی استفاده می شود و مصرف غذاهای سرخ کردنی نیز چندان مورد تایید پزشکان و متخصصان تغذیه نیست، می توان در مورد مصرف بیش از حد آن به مصرف کنندگان هشدار داد.

سوال: برای نگهداری آردهای سوخاری شرایط ویژه ای لازم است؟ جواب: اصولا نگهداری موادغذایی ارتباط مستقیم با میزان رطوبت آن دارد. چون یکی از شرایط رشد میکروارگانیسم ها در موادغذایی وجود رطوبت در آن است و هرچه میزان آن کمتر باشد، رشد این عوامل در آن پایین تر خواهد بود. در مورد آرد سوخاری نیز به دلیل اینکه میزان رطوبت بسیار پایین است، در صورتی که آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنیم، مشکل چندانی به وجود نخواهد آمد و می توان آرد سوخاری را تا مدت طولانی (مثلا ۶ ماه) ذخیره کرد. البته در این مورد باید به نکاتی مثل اکسیدشدن روغن موجود در این محصول نیز اشاره کرد.

سوال: نشانه های فساد آرد سوخاری چیست؟ جواب:  در بیشتر موارد، تشخیص فساد آرد سوخاری توسط افراد عادی امکان پذیر نیست ولی اگر بخواهیم مشخصه ای برای این موضوع در نظر بگیریم، بوی خاصی است که اصطلاحا به بوی «نا» موسوم است. اگر آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود. می توان به تغییر رنگ آرد نیز برای پی بردن به فساد آن توجه کرد.

سوال: بعضی از خانواده ها از خمیر خشک شده نان هایی مانند نان باگت بعد از آسیاب کردن به عنوان آرد سوخاری استفاده می کنند. نظر شما در این مورد چیست؟ این خانواده ها هم تقریبا همان کاری را می کنند که در کارخانه های تهیه آرد سوخاری انجام می شود، با این تفاوت که مرحله دوم پخت در مورد آنها انجام نشده است. به همین دلیل، رنگ آن روشن تر است و طعم آن کمی به خامی می زند و البته میزان آکریلامید تولید شده در این آرد خانگی، کمتر است. اما در کل، مصرف کمتر آردسوخاری توصیه می شود.

منبع: دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور

1393/12/8       00000             پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود؟       عمومی , آشپزی



 7Agahi.ir سامانه تبلیغاتی 7 آگهی
7Agahi.ir سامانه آگهی رایگان هفت آگهی


یادداشتها و چرکنویس های من parhost.net گروه فنی مهندسی پرهاست
یادداشتها و چرکنویس های من… یادداشتها ، مطالب ، نکات مهم و کاربردی … :: parhost.net گروه فنی مهندسی پرهاست


اولین مرکز تخصصی غربالگری اتیسم شهر تهران در مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا www.AutismFariha.ir

پایگاه اطلاع رسانی بهترین گروه و انجمن , پایگاه اطلاع رسانی با فرهنگ , پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی اخترشناسان ایران , پایگاه اطلاع رسانی 88080.ir , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت و دسترسی به آدرسها و لینکهای اینترنتی , پایگاه اطلاع رسانی انجمن فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی اطلس ها
مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا , , وبلاگ گروه فنی مهندسی پرهاست , , 7Agahi.ir سامانه آگهی رایگان هفت آگهی , , وبلاگ پرهاست , , گروه فنی مهندسی پرهاست , , آموزش هنرهای دوزندگی و چهل تکه دوزی با شادی در شادی دوز با مدیریت مهین حیدرنیا ShadiDooz.ir
| autismcenterkh.ir | چگونه اوتیسم بوجود می اید | اوتیسم های فانکشن | اوتیسم و بیش فعالی | اوتیسم سرای مهربانی | نشانه ی اوتیسم در نوزادان | autismo 7 meses | چگونه اوتیسم درمان میشود | autism 6 months | درمان قطعی بیماری اوتیسم | autism 2 year old symptoms | اوتیسم جهش ژنتیکی | autism ترجمة عربی | autism spectrum 06 | autism 2 year old | autism 1 year old video | اوتیسم لباس | اوتیسم نوزاد | بیماری اوتیسم کی مشخص میشود | طب سنتی درمان اوتیسم | روش درمان اوتیسم | اوتیسم شغل | زن اوتیسم | کودک مبتلا به اوتیسم | autisme 8 mois | مریض اوتیسم چیست | روشهای درمان اوتیسم | اوتیسم خفیف در کودکان | اوتیسم چیست نی نی سایت | غربالگری انلاین اوتیسم | اوتیسم و بارداری | چند درصد اوتیسم | autism عربی | autism 3 year old quiz | 5 autism spectrum disorders | اوتیسم در نوزادان چیست | autism signs in 7 month old | اگر اوتیسم درمان نشود | درمان کامل اوتیسم | autism 6 month old | autism 4 months | رفتار درمان اوتیسم | علت اوتیسم کودکان چیست | اوتیسم را تعریف کنید | درمان اوتیسم با حجامت | autism 9 month old baby | autism 3 | اوتیسم نشانه ها | 5 autism signs in babies | autismo infantil f84 0 | اوتیسم لرستان | اوتیسم اصفهان | autism meaning بالعربی | صابری اوتیسم | اوتیسم به انگلیسی | درمان اوتیسم گیاهی | otizm nedir | اوتیسم و ازدواج | راههای جدید درمان اوتیسم | مراکز درمان اوتیسم | اوتیسم درمان دارد | درمان اوتیسم بر اساس تحقیقات جدید | درمان اوتیسم کتاب | autisme 9 mois | اوتیسم جز بیماری های خاص | اوتیسم ضیایی | از کجا بفهمم اوتیسم دارم | علائم اوتیسم ضعیف | چگونه اوتیسم را بشناسیم | autismo 7 años | 3 autism | autismo 0-90 messina | اوتیسم به چه معناست | ایا اوتیسم درمان قطعی دارد | بیماران اوتیسم چقدر عمر میکنند | جدید اوتیسم | اوتیسم در طب اسلامی | اوتیسم دختر لادن طباطبایی | درمان اوتیسم تبریزیان | درمان رفتاری اوتیسم | روش درمان اوتیسم چیست | signs of autism 8 year old | درمان جدید اوتیسم | ریشه اوتیسم چیست | hawaii 5-0 autism | اوتیسم ناشی از چیست | درمان اوتیسم در اروپا | درمان اوتیسم اصفهان | عامل اوتیسم چیست | autismo cid f84 0 | autism school | اوتیسم حیوانات | اوتیسم چه نشانه هایی دارد | dsm 5 autism | اوتیسم ایران | اوتیسم نی نی بان | اوتیسم چه | غربالگری کودکان مبتلا به اوتیسم با استفاده از ساخت ماشین هوشمند | اوتیسم سندروم | autism

@AutismFariha #autism #مرکزاتیسم_فریحا #اُتیسم #otism #اتیسم #fariha #اوتیسم #تشخیص_اتیسم #مرکز_اتیسم_فریحا #مرکز_فریحا #جذب #دچار_اوتیسم #خاندانی #اوتیسم_خفیف #اولین #اوتیسم_نوزادان #غربال #اختلال_یادگیری #زمان_طلایی #رنگ_تیسم #تختی #بهزیستی #تشخیص #مشاوره #طیف #اختلال #درمانگر #autisms
Copyright © 2002-2020, forumit.ir. Design and Hosting by ParHost All Rights Reserved.
18056